lördag 14 februari 2009

Utställningssäsongen 2009 börjar!

Ja, då var det ett nytt utställningsår på G. Härligt! Det börjar riktigt rycka i utställningsnerverna igen, speciellt efter förra året, det blev ju inte så många utställningar då eftersom Jemma var sjuk, skadad och opererad en del, i princip hela sommaren och hösten gick ju bort. Det ska vi ta igen med råge i år!

Börjar gör vi på smått vis med en inofficiell i Rättvik i Mars, bra träning och ett sätt att mjuka upp sig inför dom riktiga utställlningarna. Sedan blir det en NAT i Västerås i April, så långt är bestämt, då blir vi tre stycken som åker med varsinn hund. Det blir en lustig historia, att rycka in tre kvinnfolk och tre grandisar i en bil=).

Fortsättningen är inte spikad än, det beror lite på domare och ressällskap, man vill ju samåka så mycket det går, och så får det ju inte vara för långt, om man inte har nånstans att sova över förståss. Men många utställningar kommer det att bli i år, det kan jag lova, bara hunden får vara frisk och kry, och behåller glädjen. Så länge hon tycker det är kul att visa upp sig så fortsätter vi!

Målet i år är såklart att ta första Certet, domarna har ju varit snåla mot Jemma än så länge och inte givit henne nåt. Skulle ju naturligtvis inte göra nåt om det small till och det blev tre stycken på raken så Championatet var bärgat på en gång, man får väl drömma?

Tudeloo/Marit

1 kommentar:

  1. Hey Sis,

    Du fick koll på kommentarerna ser jag.
    Ha det gött

    // Jonas

    SvaraRadera